Во овој момент, на Француски - Германски Речник има голем број на 3,942 зборови во француски како 127,199 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го9,306,291 / изрази , меѓу 49,324 денес.
Тагови: Француски - Германски речник,Француски, Германски , речник, преводи, онлајн речникФранцуски, Француски -Германски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на franzoesischwoerterbuch.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0148 / 0.0093 (21)
Вратете се на почетокот