Në këtë moment, Fjalor Frëngjisht - Gjermanisht ka një numër prej 3,942 fjalët në frëngjisht si 127,199 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 9,306,291 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 49,324 sot.
Tags: Fjalor Frëngjisht - Gjermanisht, Frëngjisht, Gjermanisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Frëngjisht, shërbimin e përkthimit Frëngjisht - Gjermanisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga franzoesischwoerterbuch.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0130 / 0.0077 (21)
Mbrapsht në krye